MİRZA: KURTULUŞ CADDESİ BAYRAMA KADAR TAMAMLANACAK”

MİRZA: KURTULUŞ CADDESİ BAYRAMA KADAR TAMAMLANACAK”

Kurtuluş Caddesinde başlatılan kaldırım yenileme çalışmaları ekipler tarafından ara vermeden sürdürülüyor.





Bandırma Belediyesi ekipleri tarafından kentimiz cadde ve sokaklarında yerine getirilen asfaltlama ve parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında, Kurtuluş Caddesinde başlatılan kaldırım yenileme çalışmaları ekipler tarafından ara vermeden sürdürülüyor.

Bu cadde üzerinde devam eden kaldırım yapım çalışmalarında engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun parkeler kullanırken çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, kurtuluş caddesi üzerinde yapılan kaldırımın Almanya da Engelli vatandaşlar için kullanılan özel bir kaldırım olduğunu söyledi. Mirza, bu çalışmaların Kurban Bayramına kadar tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Mirza: Kentimizin birçok noktasında ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmalarımızın içersinde Kurtuluş Caddesi üzerinde başlattığımız kaldırım yenileme çalışmalarımızı Kurban Bayramına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Ayrıca kaldırımların yenilenmesinin ardından bu caddemizin yollarında asfaltlama çalışmalarını da gerçekleştirerek yepyeni bir görünüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

Öte yandan vatandaşlar Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya böyle bir hizmetin yerine getirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 



 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı